ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια και 22 πυρκαγιές

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια και 22 πυρκαγιές

Σε 22 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις 17.38, χθες, ξέσπασε πυρκαγιά σε 3 διαφορετικές εστίες σε απόσταση 200 περίπου μέτρων η μία από την άλλη, σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή βόρεια του χωριού της Παραμύθας Επαρχίας Λεμεσού.
 
Επιχείρησαν για την κατάσβεση 4 πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, 5 πυροσβεστικά οχήματα και 4 Φ.Π.Μ με τα πληρώματα τους και 2 οχήματα με 11 άτομα προσωπικό από την Πολιτική Άμυνα.
 
Επιπρόσθετα εργάστηκαν για την κατάσβεση συνολικά 7 εναέρια μέσα (αεροσκάφη του Τμ. Δασών, 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα και 1 ελικόπτερο της ΜΑΕΠ) εφαρμόζοντας το Σχέδιο Ίκαρος.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τις 06.00 της 28ης Ιουλίου2020 μέχρι και τις 06.00 της 29ης Ιουλίου 2020 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top