ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βρέφος ενός έτους πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο Σιάτλ

Φρίκη: Βρέφος ενός έτους πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο Σιάτλ

Ένα κοριτσάκι ενός έτους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο των γονιών του. Το βρέφος καθόταν στο καρεκλάκι του, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του όταν η σφαίρα το βρήκε στο κεφάλι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των αρχών έκαναν λόγο για κάποια καβγά μεταξύ του ζευγαριού ή για ατύχημα καθώς το μωρό έπαιζε με το όπλο, όμως λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία ανέφερε πως δεν είναι αυτός ο λόγος του πυροβολισμού.

Η μικρή ήταν μαζί με τους γονείς της στο αυτοκίνητο, όταν ένα άλλο όχημα σταμάτησε δίπλα και ένας άνδρας βγήκε έξω και άρχισε να πυροβολεί.

Ένοικοι πολυκατοικίας δίπλα στο δρόμο βγήκαν μετά τους πυροβολισμούς και είδαν τη μητέρα και τον πατέρα να φωνάζουν σε άσχημη κατάσταση και κάποιον να προσπαθεί να επαναφέρει την μικρή με τεχνητές αναπνοές. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τα αίτια της επίθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top