ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος πανικού για κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων διαβεβαιώνει ο Τούρκος “υπουργός” υγείας Αχμέτ Γκιουλλέ

Δεν υπάρχει λόγος πανικού για κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων διαβεβαιώνει ο Τούρκος “υπουργός” υγείας Αχμέτ Γκιουλλέ

Σε νέες καθησυχαστικές δηλώσεις για τη νόσο των τρελών αγελάδων προέβη στα κατεχόμενα ο “υπουργός” υγείας, Αχμέτ Γκιουλλέ, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και δεν τίθεται θέμα επιδημίας αφού η νόσος δεν μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Γκιουλλέ, παρουσία και των γιατρών του “κρατικού” νοσοκομείου Λευκωσίας που περιέθαλψαν την 58χρονη που έχασε τη ζωή της και υπάρχει υποψία για σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, είπε ότι συνεχίζονται οι εργαστηριακές εξετάσεις, η αρρώστια παρακολουθείται και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Τα τελικά αποτελέσματα της βιοψίας θα αποσαφηνίσουν τα πράγματα, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί νέο κρούσμα.

Ο επικεφαλής του τμήματος νευρολογίας του νοσοκομείου ανέφερε ότι πριν δύο εβδομάδες στάλθηκαν δείγματα από το σπόνδυλο και το νωτιαίο μυελό και από τους δύο ασθενείς για εξετάσεις στη Γερμανία, τα οποία περιμένουν σε μια περίπου εβδομάδα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι κι αυτά δεν θα είναι τελεσίδικα.

Ανέφερε επίσης ότι ιστολογικά δείγματα από την 58χρονη που πέθανε στάλθηκαν στην Αμερική τα οποία θα δώσουν και την τελική πληροφόρηση. Ωστόσο τα αποτελέσματα θα ληφθούν μετά από κάποιους μήνες.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Ραμαντάν Καμίλογλου, μίλησε για υπερβολές, σημειώνοντας ότι η νόσος δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top