ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Έκτακτα μέτρα από τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου - Αντισηπτικά χεριών και ανοιχτά παράθυρα

Έκτακτα μέτρα από τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου - Αντισηπτικά χεριών και ανοιχτά παράθυρα

O Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου ύστερα από τις οδηγίες που δόθηκαν προς τις επιχειρήσεις λεωφορείων από το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προχωρούν στην λήψη μέτρων για προστασία των επιβατών που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες .

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ΟΣΥΠΑ, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, σε όλα τα οχήματα του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, θα γίνεται απολύμανση με την μέθοδο που διαρκεί για 14 μέρες ενώ θα αναρτάται και σχετικό πιστοποιητικό απολύμανσης μέσα στο όχημα.

Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης σημειώνει πως τα λεωφορεία θα τυγχάνουν καθημερινής και συχνής απολύμανσης χερουλιών, χειρολαβών, κουδουνιών, μεταλλικών επιφανειών στα καθίσματα, ζώνες ασφαλείας και θα γίνεται γενικός καθαρισμός μετά το πέρας της κάθε ημέρας.

Επιπλέον θα εγκατασταθούν αντισηπτικά χεριών εντός του κάθε οχήματος για υποχρεωτική χρήση από τους οδηγούς και επιβάτες.

Επεσήμανε πως παράθυρα του οχήματος θα παραμένουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της διαδρομής και να κλείνουν κατά τη διάρκεια του γενικού καθαρισμού.

Σε ότι αφορά τον οδηγό, ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να φορά γάντια και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε περίπτωση επιβάτη που παρουσιάζει τα συμπτώματα της επιδημίας κορωνοϊού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top