ΚΥΠΡΟΣ

Θέλει να είναι έτοιμη νωρίς η ΄Ενωση

Θέλει να είναι έτοιμη νωρίς η ΄Ενωση

Τον Νικο Καραγεωργίου περιμένουν όλοι στο στρατόπεδο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου έτσι ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

 Όλοι ξέρουν καλά πως το πρωτάθλημα αυτό θα είναι πολύ σημαντικό μιας και η Ένωση θα δώσει και πάλι εξετάσεις , αφού όλοι θα θέλουν να δουν καταρχήν εάν έμαθε από τα παθήματα της και παράλληλα εάν μπορεί να διαχειριστεί σωστά και πάλι την νέα χρονιά.

Η συνεργασία με τον κ Καραγεωργίου θα σφραγισθεί ουσιαστικά με την επιστροφή του στην Κύπρο καθώς ο Ελλαδιτης τεχνικός είχε πάει στην Βορειά Ελλάδα για να περάσει το Πάσχα με την οικογένεια του και όταν επιστρέψει και την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο θα βάλει αλλα και παράλληλα θα έχει να προτείνει παίκτες τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί.

Παράλληλα η επιστροφή του θα σηματοδοτήσει και το ξεκίνημα των συζητήσεων με το έμψυχο υλικό της ομάδας 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top