LIFESTYLE

Θάνατος Βρετανίδας τηλεπαρουσιάστριας: Σοκ προκαλούν οι συνθήκες

Θάνατος Βρετανίδας τηλεπαρουσιάστριας: Σοκ προκαλούν οι συνθήκες

Με απαγχονισμό αυτοκτόνησε η δημοφιλής Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ, όπως έγινε γνωστό κατά την έναρξη της τυπικής ιατροδικαστικής διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της.

Η 40χρονη αφαίρεσε τη ζωή της στις 15 Φεβρουαρίου, τελώντας υπό έντονη ψυχολογική πίεση λόγω της δίκης της που είχε οριστεί για τις αρχές Μαρτίου με την κατηγορία ότι στα μέσα Δεκεμβρίου είχε επιτεθεί και τραυματίσει με ένα φωτιστικό στο κεφάλι τον σύντροφό της ενώ εκείνος κοιμόταν - αν και ο ίδιος είχε ζητήσει να μην προχωρήσει η δίωξη σε βάρος της.

Η αυτοκτονία της έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους και θαυμαστές της, καθώς επίσης και μία μεγάλη δημόσια συζήτηση στη Βρετανία για την πίεση που ασκούν στις δημοσιότητες οι ταμπλόιντ εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα με την ιατροδικαστική έρευνα, η οικογένειά της έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο που η Κάρολαϊν Φλακ ήθελε να αναρτήσει στο Instagram, αλλά τελικά ακολούθησε συμβουλές να μην το κάνει.

Στο κείμενο αυτό μιλά για πολλά άγχη που απλά είχε κρύψει «κάτω από το χαλί» και ότι υπέμενε επί δεκαετία «τοξικές απόψεις» για το πρόσωπό της.

Έγραφε ότι τη στιγμή της σύλληψής της ήταν σαν κάποιος να τράβηξε «ολόκληρο τον κόσμο και το μέλλον» της κάτω από τα πόδια της, ενώ τόνιζε πως ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα οφειλόταν σε ατύχημα.

 Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top