ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου»

Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου»

Δεν θα αποδεχθεί την οποιαδήποτε απόφαση του Δικαστηρίου, ανάφερε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μάρινος Σιζόπουλος, σχετικά με την προσφυγή του Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη στην δικαιοσύνη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Σιζόπουλος, επεσήμανε ότι «δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Πρόεδρο του κόμματος να διαχειρίζεται τέτοια ζητήματα». Συνέχισε, λέγοντας πως για πέντε μήνες καταβλήθηκαν προσπάθειες προς τον κ. Παπαδάκη, για να τηρήσει  τις δεσμεύσεις του και ανάφερε πως «ο ίδιος οδήγησε τα πράγματα σε αυτό το σημείο».

Τόνισε επίσης, πως η ΕΔΕΚ, είναι ένα κόμμα συγκροτημένο που ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες και διερωτήθηκε πως «θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συνεδρία του Πειθαρχικού με τον δικηγόρο του και να με εκθέσει. Γιατί δεν το έπραξε;»

Επιπλέον, ο κ. Σιζόπουλος ανάφερε πως «στόχος είναι η ΕΔΕΚ να είναι πιο καθαρή και ότι «όσο είμαι πρόεδρος δεν πρόκειται να ανεχτώ στοιχεία διαπλοκής και προώθησης προσωπικών συμφερόντων εις βάρος του κόμματος».

«Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου», τόνισε με αυστηρό ύφος ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top