ΚΥΠΡΟΣ

Το δυνατό «χαρτί» της Ομόνοιας

Το δυνατό «χαρτί» της Ομόνοιας

«Είναι δύσκολο να εκτιμήσει ο αντίπαλος το παιχνίδι της Ομόνοιας», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Η αλήθεια, είναι πως ο Κώστας Καϊάφας έχει κατορθώσει να εκπλήξει αρκετές φορές τις αντίπαλες ομάδες, χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις (τελευταίο παράδειγμα ο Γκουλόν ως επιτελικός μέσος) και διαθέτει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν πολύ καλά σε διάφορες θέσεις.

Είναι μεγάλη κουβέντα για το «τριφύλλι» αφού στην ομάδα δεν υπάρχουν βασικοί και αναντικατάστατοι. Ο Σκέμπρι είναι έτοιμος αλλά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα; Αν ναι, σε ποια θέση; Το ίδιο ισχύει για τον Μαργκάσα. Ο Ποτέ έχει σύμμαχο τον χρόνο, ο Γκαρσία δίνε λύσεις και ο Κιρμ σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Ερμή.

Η ομάδα διαθέτει επιλογές και ο κόουτς ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζει το πλάνο του, που είναι δύσκολο να το προβλέψεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top