ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Λήδρα Πάλας η μητέρα του 12χρονου αγοριού

Εντοπίστηκε και συνελήφθη  στο Λήδρα Πάλας η μητέρα του 12χρονου αγοριού

Αστυνομικά βραχιόλια φόρεσαν στην Ευρωπαία μητέρα του 12χρονου αγοριού, το οποίο εγκατέλειψε από τις 26 Μαρτίου στη Λεμεσό, μέσα σε σπίτι – αποθήκη.

Λίγο μετά τις 4:00 το απέγευμα, το αεροσκάφος που μετέφερε την μητέρα του αγοριού από το ταξίδι της στην Τεχεράνη του Ιράν, προσγειώθηκε στο παράνομο αεροδρόμιο «Ερκάν». 

Οι Αρχές της Δημοκρατίας, εντόπισαν την μητέρα του αγοριού την στιγμή που επιχείρησε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές του νησιού, καθώς βρισκόταν στο stop list.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαία αναγνωρίστηκε από τους επι καθήκοντι Αστυνομικούς του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας. 

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η μητέρα του αγοριού αναμενόταν να αφιχθεί στο νησί χθες το βράδυ.

Οι Αστυνομικοί του οδοφράγματος ενημέρωσαν το ΤΑΕ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να μεταφερθεί στα γραφεία του Τμήματος στη Λεμεσό, το οποίο εξετάζει την υπόθεση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας δωδεκάχρονος και μια αποθήκη! Η ιστορία που συγκλονίζει τη Λεμεσό

Αυτό είναι το σπίτι – αποθήκη όπου βρήκαν τον 12χρονο οι Αστυνομικοί (Φωτογραφία)

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top