ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισε με Άη Βασίληδες το κέντρο της Πάφου

  Γέμισε με Άη Βασίληδες το κέντρο της Πάφου

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, οργάνωσε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Santa Run», σήμερα, στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για έναν περίπατο, μια πορεία για μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες, με στόχο τη δημιουργία μιας γιορτινής και χαρούμενης ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης, αλλά και την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων και φιλανθρωπικών οργανώσεων.


Η πορεία ξεκίνησε  στις 10.30 από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από Δημοτικό Μέγαρο), όπου διανέμονταν καπελάκια του Αγίου Βασίλη. Ακολούθως, μικροί και μεγάλοι περπάτησαν μέχρι την Πλατεία Κένεντυ και τον πεζόδρομο της Μακαρίου, όπου από τις 11.30 στήθηκε μια «Γιορτή Αγάπης» με φιλανθρωπικό παζαράκι, στο οποίο συμμετείχαν πέραν των 25 εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων. Το παζαράκι πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε πως οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι γιορτές χαράς και  οικογενειακές, προσθέτοντας πως φέτος στην Πάφο βιώνουμε το μεγαλύτερο πλούσιο χριστουγεννιάτικο και γιορτινό πρόγραμμα. 

Σαρανταεπτά εκδηλώσεις από την αρχή μέχρι το τέλος των γιορτών με επίκεντρο τα παιδιά, και την οικογένεια διοργανώνει, όπως είπε, ο Δήμος Πάφου, κυρίως στο εμπορικό κέντρο της Πάφου με σκοπό την τόνωσή του, μετά την εγκατάλειψη που βίωσε για σειρά πολλών χρόνων. Ο Δήμαρχος Πάφου κάλεσε όλους τους δημότες να δώσουν μαζικά το παρών τους, να διασκεδάσουν αλλά και να προσφέρουν ανθρωπιά, ενισχύοντας τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν όλες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις .

Σε δηλώσεις της η Δρ. Στέλλα Σπύρου, πρόεδρος του Σωματείου Ναι στη Ζωή ανέφερε πως το Σωματείο συμμετέχει στο πανηγύρι της αγάπης το οποίο διοργανώνει ο Δ. Πάφου. Αναφέρθηκε ακολούθως στη σημασία της προσφοράς, στον ρόλο του Σωματείου, που είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. 

Εξάλλου  η Ελένη Χαραλάμπους εκ μέρους του Σωματείου Lions ανέφερε πως συμμετέχουν στο πανηγύρι της χαράς βοηθώντας συνανθρώπους μας αυτές τις άγιες ημέρες.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top