ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις μέρες κράτηση στον 15χρονο που ήταν φορτωμένος παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις μέρες κράτηση στον 15χρονο που ήταν φορτωμένος παράνομες ουσίες

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 15χρονου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 15χρονος συνελήφθη όταν γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 07/12, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία σε δρόμο της Λεμεσού, τον είδαν να περιφέρεται ύποπτα, κοντά σε πλυντήριο αυτοκινήτων, κρατώντας φανάρι. Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν τον 15χρονο για έλεγχο, όμως μόλις του αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, αυτός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον ανέκοψαν σε κοντινή απόσταση.

Από έρευνα που έγινε, στην κατοχή του 15χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου, εννέα χαρτάκια, που πιστεύεται ότι είναι εμποτισμένα με LSD, 29 χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα και στην οικία του 15χρονου, στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 50 χαρτάκια, που πιστεύεται ότι είναι εμποτισμένα με LSD και ένα χάπι.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

              

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top