ΔΙΕΘΝΗ

Η απαισιόδοξη επιστολή των πρώην προπονητών της Εθνικής Αγγλίας

Η απαισιόδοξη επιστολή των πρώην προπονητών της Εθνικής Αγγλίας

Οι προβλέψεις για τις επιτυχίες που μπορεί να έχει η Εθνική Αγγλίας στις μεγάλες διοργανώσεις είναι πολύ απαισιόδοξες, όπως υποστηρίζουν πέντε προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της.

Οι Γκλεν Χοντλ, Κέβιν Κίγκα, Σβεν Γκόραν Έρικσον , Γκρέιαμ Τέιλορ και Στιβ ΜακΛάρεν έστειλαν από κοινού επιστολή προς την ηγεσία της Ομοσπονδίας της χώρας και προειδοποίησαν ότι για να σηκώσουν τα «τρία λιοντάρια» το …άγιο δισκοπότηρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως το 1966 επί πατρίου εδάφους απαιτούνται σοβαρές αλλαγές στο σπορ
Το κουϊντέτο των πρώην τεχνικών της ομάδας απέστειλε την επιστολή-προειδοποίηση  αυτή προς τον εκτελεστικό διευθυντή της αγγλικής Ομοσπονδίας Γκρεγκ Ντάικ που από την πλευρά του έχει ήδη ταχθεί υπέρ των σοβαρών διαρθρωτικών αλλαγών στο δημοφιλέστερο των σπορ στην πατρίδα του.
Και στην επιστολή τους οι πέντε πρώην τεχνικοί της Αγγλίας επισημαίνουν χαρακτηριστικά : «Αποτυχία να προχωρήσουν αλλαγές απειλεί να αφήσει ακόμα πιο πίσω την εθνική Αγγλίας σε σχέση με τις κορυφαίες  ομάδες στον κόσμο και θα καταστήσει ακόμα δυσκολότερη τον μακροχρόνια αναμονή για κατάκτηση του Παγκόσμιου Κύπελλο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτή την αποτυχία της Αγγλίας να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και κάποιο άλλο σημαντικό τρόπαιο από το 1966 και έπειτα και κάθε ένας από εμάς φέρει ένα μέρος της ευθύνης αυτής. Όμως όπως έδειξε η Επιτροπή για την ομάδα το κομμάτι του αγγλικού ταλέντου που αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο συρρικνώνεται  και είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μειονέκτημα για κάθε προπονητή της Αγγλίας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top