ΔΙΕΘΝΗ

Ήταν φάρσα η όχι ;

Ήταν φάρσα η όχι ;

Ήταν φάρσα η ο μικρός είχε όρεξη για πλάκα η το εννοούσε ; Αυτό θα το μάθει πρώτα η Αστυνομία η οποία συνέλαβε έναν 17χρονο που τουίταρε την πρόθεσή του να τινάξει στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πολλοί χρήστες του Twitter αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο tweet, ενώ κάποιοι άλλοι ειδοποίησαν την αστυνομια .

 Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι απειλές αυτές έγιναν μόλις μία ημέρα μετά την συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις και πολλοί χρήστες, επηρεασμένοι και από αυτό το γεγονός, άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ίδιο να απαντά στο ίδιο ύφος.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε όλοι τι ήθελε ο μικρός  να κάνει του οποίου το όνομα μέχρι αυτή την ώρα μένει μυστικό  

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top