ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα του τον κορόιδευε για τη στύση του κι αυτός τη σκότωσε!

Η γυναίκα του τον κορόιδευε για τη στύση του κι αυτός τη σκότωσε!

Ο Τσανγκ, στο δικαστήριο, δήλωσε ένοχος, όμως οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως νιώθει μετανιωμένος, αν και αισθάνεται αφόρητα μειωμένος, εξαιτίας της δυσλειτουργίας του.

Η 59χρονη Λιν, τόλμησε να πει πως το μόνο πράγμα για το οποίο είναι χρήσιμο το πέος του άνδρα της είναι για να πηγαίνει στην τουαλέτα.

Τα υποτιμητικά σχόλια, για έναν άνδρα, όπως ο Τσανγκ, ο οποίος πάσχει από στυτική δυσλειτουργεία και χρειάζεται Viagra για να κάνει τη δουλειά του, μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχουν.

Που να φανταζόταν η γυναίκα από την Ταϊβάν, πως αυτά της τα σχόλια, θα ήταν και τα τελευταία, καθώς ο 63χρονος, άρπαξε έναν μπαλτά και της επιτέθηκε πολλές φορές.

Chang attempted to hide the murder weapon by throwing it away. After murdering his wife and leaving her in a pool of blood in their living room he tried to commit suicide by flattening himself under his garage door

Στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει ξαπλώνοντας κάτω από την πόρτα του γκαράζ στο σπίτι του περιμένοντας να συνθλιβεί. Όταν όμως κόλλησε, τηλεφώνησε στην πυροσβεστική να τον βγάλει.

«Όταν έφτασε η πυροσβεστική τον βρήκε παγιδευμένο κάτω από την πόρτα. Είπε πως είχε κατάθλιψη και ήθελε να αυτοκτονήσει» αποκάλυψε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Chang Yi-hsin, who suffers from erectile dysfunction, butchered his wife with a meat cleaver when she ridiculed him for his condition during an argument. He is pictured with her blood splattered over his feet 

Σύμφωνα με την αναφορά, όταν οι πυροσβέστες τον ρώτησαν αν μένει μόνος του, η απάντησή του ήταν: «Α, επίσης μαχαίρωσα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να μην είναι σοβαρά τραυματισμένη».

Η Λιν ανακαλύφθηκε σε μια πισίνα αίματος και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της εξαιτίας σοβαρότατων χτυπημάτων στο κεφάλι και στην πλάτη που οδήγησαν σε ταχύτατη απώλεια αίματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top