ΚΥΠΡΟΣ

Η δικαίωση του Οικονομίδη (επιστροφές στην Ομόνοια)

Η δικαίωση του Οικονομίδη (επιστροφές στην Ομόνοια)

Ο Γιώργος Οικονομίδης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο νεαρός μέσος είναι βασικός στο «τριφύλλι» και ξεχωρίζει για την σταθερότητα στην απόδοση του αλλά και τις λύσεις που δίνει στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Κώστας Καϊάφας του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού και ο Οικονομίδης τον δικαίωσε. Το επιστέγασμα της παρουσίας του, ήταν το ντεμπούτο που πραγματοποίησε με την Εθνική Ανδρών απέναντι στο Βέλγιο. Στο δύσκολο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική στις Βρυξέλλες, ο Οικονομίδης πέρασε ως αλλαγή στο 57ο λεπτό και έδωσε αρκετές δυνάμεις. Ο 24χρονος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και στην Ομόνοια θέλουν να τον κρατήσουν για αρκετά ακόμη χρόνια.

Επιστροφές διεθνών μετρά ο Κώστας Καϊάφας , αν και το «Ηλίας Πούλλος» θα γεμίσει μεσοβδόμαδα, με τον κόουτς να καταστρώνει το πλάνο για το παιχνίδι με τον Ερμή που ακολουθεί.

Βασικός αγωνίστηκε ο Λομπιανίτζε στο φιλικό της Εθνικής Γεωργίας με την Μάλτα ενώ ο Λεάντρο αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο στην ισοπαλία της Ουγγαρίας με την Ελλάδα. Αμφότεροι βρίσκονται στην Κύπρο, όπως και ο Σκέμπρι, ενώ από χθες είναι στη διάθεση του Καϊάφα οι διεθνείς Κυριάκου και Οικονομίδης.

Ο Κιρμ συνεχίζει με την Εθνική του ομάδα, ενώ Κονομής, Παναγή και Παναγιώτου έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Η κατάσταση των Γιωργαλλίδη, Ρούμπιο και Φυλακτού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ενώ θα δοκιμάσουν από σήμερα να προπονηθούν κανονικά.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top