ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ιερουσαλήμ ο Πάμπος…

Στην Ιερουσαλήμ ο Πάμπος…

Στο Ισραήλ μεταβαίνει αύριο ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός κ. Πάμπος Χριστοδούλου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Ισραήλ - Βελγίου για το 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016 στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο στην Ιερουσαλήμ και θα αρχίσει στις 21:45.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής η οποία επρόκειτο να γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά αναβλήθηκε, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε τότε στο Ισραήλ.

Η βαθμολογική σημασία του αγώνα είναι πολύ μεγάλη αφού το Ισραήλ έχει 9 βαθμούς και το Βέλγιο 8. Στην πρώτη θέση είναι η Ουαλία με 11 βαθμούς. Η Κύπρος έχει 6 βαθμούς, η Βοσνία 5 και η Ανδόρα 0. 

Τον κ. Χριστοδούλου θα συνοδεύσει στο Ισραήλ ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΚΟΠ κ. Άδωνις Προκοπίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top