ΚΥΠΡΟΣ

Πάμπος Χριστοδούλου: «Η Εθνική μπαίνει σε ένα δρόμο με στόχο»

Πάμπος Χριστοδούλου: «Η Εθνική μπαίνει σε ένα δρόμο με στόχο»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε πριν τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου.

Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η φιλοσοφία της Εθνικής Κύπρου κόντρα σε μια ομάδα όπως το Βέλγιο, απάντησε:

«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, ξέρουμε τη δυναμικότητα του και τι μας περιμένει. Σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη της FIFA το Βέλγιο είναι τέταρτο στον κόσμο. Ανεξάρτητα από αυτό, η φιλοσοφία η δική μας είναι η ίδια σε όλους τους αγώνες. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος μας και μας κερδίσει, θα του δώσουμε συγχαρητήρια. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όσοι είναι σε καλή κατάσταση και το αξίζουν, θα είναι στην ομάδα. Η Εθνική Κύπρου μπαίνει σε ένα δρόμο με στόχο, όπως έχω πει πολλές φορές, να έχει παρών και μέλλον».

Ο κ. Χριστοδούλου ρωτήθηκε επίσης να σχολιάσει τις απουσίες  που έχει η Εθνική αλλά και για το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε στην κλήση τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά απουσίες και μάλιστα παικτών που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Όμως, τα παιδιά που είναι μαζί μας, θα δώσουν τα πάντα, θα δώσουν και την ψυχή τους. Όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να δώσει και στην Εθνική και στην ομάδα του. Έμεινε εκτός για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Σίγουρα η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για τον Χαραλαμπίδη. Αναλόγως του παιχνιδιού, αποφασίζω και το ποιους ποδοσφαιριστές θα καλέσω και αυτό δεν αφορά μόνο τον Χαραλαμπίδη αλλά  όλους τους ποδοσφαιριστές». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top