ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-: Σύλληψη για την απόπειρα φόνου εναντίον γυναίκας- Πώς συνδεέται με την υπόθεση ο 75χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ-: Σύλληψη για  την απόπειρα φόνου εναντίον γυναίκας- Πώς συνδεέται με την υπόθεση ο 75χρονος

Χειροπέδες σε 75χρονο πέρασε το βράδυ της Δευτέρας 29/7 η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονης από τη Σρι Λάνκα, ενώ συνεχίζει να καταζητείται ο 46χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, που φέρεται ως το πρόσωπο που τη μαχαίρωσε.

 
Ο 75χρονος είχε κληθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση και συνελήφθη στη βάση μαρτυριών ότι είχε μεταφέρει τον καταζητούμενο στην κατοικία όπου εργαζόταν η 49χρονη.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 75χρονος αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση.
 
Την Τρίτη 30/7 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για το αδίκημα της συνέργειας και θα ζητηθεί η κράτηση του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
 
Η 49χρονη νοσηλεύεται στο τμήμα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, φέροντας σοβαρά τραύματα από μαχαίρι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top