ΚΥΠΡΟΣ

Νικη για να βγάλει έναν νοκ αουτ

Νικη για να βγάλει έναν νοκ αουτ

Xωρις προβλήματα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ερμή εκεί οπου η οι κιτρινοπράσινοι θέλουν την νίκη και δεν υπάρχει στο μυαλό τους κανένα άλλο αποτέλεσμα.

 Ο Κρίστιανσεν αυτό που θέλει είναι οι παίκτες του παρουσιαστούν με καρδιά και πάνω από όλα να έχουν στο μυαλό τους πως αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα έχουν βγάλει εκτός τον έναν από τους διεκδικητές του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Άλλωστε αυτό το παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στο www.tothemaonline.com « η νίκη ασφαλώς και θα μας απομακρύνει από τον Ερμή βαθμολογικά, αυτό όμως που θέλουμε είναι να κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τίποτε παραπάνω , μια νίκη θα μας φέρει 3 βαθμούς και τίποτε παραπάνω και θα υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες μετα το τέλος του αγώνα με τον Ερμή. Αυτό που θέλουμε είναι ασφαλώς την νίκη για να ξεφύγουμε» 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top