ΚΟΣΜΟΣ

Είναι αγνοούμενοι και παράλληλα αναζητούνται για δολοφονία ζεύγους – Τους χαρακτηρίζει επικίνδυνους η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι αγνοούμενοι και παράλληλα αναζητούνται για δολοφονία ζεύγους – Τους χαρακτηρίζει επικίνδυνους η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο αγνοούμενα πρόσωπα φαίνεται να είναι και αυτά που καταζητούνται από την Αστυνομία του Καναδά για υπόθεση δολοφονίας ζεύγους.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, οι δύο νεαροί Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών αγνοούνται από τις 19 Ιουλίου, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία της χώρας, φαίνεται να καταζητούνται και για τον φόνο ενός ζευγαριού.

Ο Λούκας Φάουλερ, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Αυστραλίας και η Τσάινα Ντίζ, 24 ετών, από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Το αυτοκίνητο των δύο αγνοούμενων νεαρών, είχε βρεθεί τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε σε απόσταση 2 χλμ από το όχημα των δύο εφήβων. Δεν είναι προς τα παρόν σαφές στην αστυνομία εάν το πτώμα συνδέεται με το όχημα και τους αγνοούμενους νέους, όμως η καναδική αστυνομία θεωρεί πλέον τον Μακλίοντ και τον Σεγκέλσκι ως υπόπτους για τη δολοφονία του άνδρα.

Οι δύο νέοι εθεάθησαν για τελευταία φορά στο βόρειο Σασκάτσουαν, να επιβαίνουν σε ένα γκρι Toyota RAV4 του 2011.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν τους υπόπτους και εάν τους δουν να καλέσουν τις αρχές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top