ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΝΕΚΡΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός από τα δυο του παιδιά ο Ελληνοκύπριος άνδρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΝΕΚΡΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός από τα δυο του παιδιά ο Ελληνοκύπριος άνδρας

Ο Ελληνοκύπριος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης από τα δυο του παιδιά στο χωράφι του.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης σε χωράφι, πρόκειται για 67χρονο Ελληνοκύπριο ο οποίος εντοπίστηκε από τα δυο του παιδιά αναίσθητος στο χωράφι του στο χωριό Μένοικο Λευκωσίας. 

Συγκεκριμένα ο άτυχος 67χρονος δεν από το απόγευμα της Τρίτης (21/5), δεν είχε επιστρέψει στην οικία του με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των οικείων του, όταν τα δύο του παιδιά τον έψαξαν στο χωράφι του στο Μένοικο γύρω στις 21:20, εντοπίζοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και Αστυνομία η οποία μετά από έρυνές διαπίστωσε ότι δίπλα από τον 67χρονο υπήρχε και ένα χειροκίνητο τρακτέρ ενώ ο άνδρας δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. 

Κατά την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομέιο Λευκωσίας οι επί καθήκον ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διευκρινιστούν την Τετάρτη (22/5) κατά την νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. 

Μέχρι το παρόν στάδιο η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια ενώ την υπόθεση ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top