ΔΙΕΘΝΗ

Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ποιος προπονητής είπε όχι στην Σίτι

Ο Μπρένταν Ρότζερς διέψευσε τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως ελπίζει να παραμείνει στον πάγκο της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμα.

Το όνομα του Ρότζερς είναι το τελευταίο που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι από την οποία φαντάζει αρκετά πιθανό να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Λίβερπουλ διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα παραμείνει στο τιμόνι των «Ρεντς» για αρκετά χρόνια.

«Οι φήμες δεν με επηρεάζουν. Διάλεξα να έρθω στη Λίβερπουλ διότι πάντα ήλπιζα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Τα σενάρια έχουν να κάνουν με τη φύση του ποδοσφαίρου. Όσο οι άνθρωποι εδώ στο Λίβερπουλ, η διοίκηση, οι οπαδοί και οι παίκτες είναι χαρούμενοι με τη δουλειά μου, θα ήθελα να είμαι εδώ για όσο μπορώ», ανέφερε ο Ρότζερς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top