ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση -ΑΠΟΕΛ: 0-0! Όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Ανόρθωση -ΑΠΟΕΛ: 0-0! Όλα ανοιχτά για την πρόκριση

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 0-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα, δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν σκόραραν. Θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του ΓΣΠ σε μια εβδομάδα.

Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Πάρντο, με τον Χιώτη να παίρνει τη θέση του. Τραυματίστηκε σε σύγκρουση που είχε με τον Γκονσάλβες.

Το ματς…

Εντυπωσιακός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ο Καμίνσκι πρόλαβε τον Μοράις στο 2΄ ενώ στο 5ο λεπτό ο Λάνιγκ πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Κυριάκου. Οι φάσεις ήταν και για τις ομάδες με τον ρυθμό του αγώνα να είναι ιδιαίτερα γρήγορος. Μια προσπάθεια του Εφραίμ στο 13΄ δεν βρήκε στόχο ενώ στο 24ο λεπτό ο Μάκος βρήκε τον δραστήριο Ίσμα ο οποίος όμως δεν ενέργησε σωστά μπροστά από τον Πάρντο.

Η «Κυρία» είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αμπουρτζάνια αλλά ο Ρίισε έδιωξε πριν την γραμμή για να απαντήσει ο Εφραίμ με σουτ του Εφραίμ, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Καμίνσκι.

Ο Τζέισον Δημητρίου βρέθηκε σε θέση βολής στο 36ο λεπτό αλλά ο Πάρντο πρόλαβε τον Ίσμα. Σε αυτή την φάση ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τραυματίστηκε και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, με τον Χιώτη να παίρνει τη θέση του.

Όταν επανάρχισε το παιχνίδι οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Γκονσάλβες αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χιώτης έδιωξε την κεφαλιά του Μάκου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες κοίταξαν και την άμυνα τους με τον ρυθμό να μην είναι τόσο γρήγορος. Στο 68ο λεπτό ο Εντέ προσπάθησε να κρεμάσει τον Χιώτη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ με τη σειρά του είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 76΄ όταν ο Σέρινταν βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Καμίνσκι μάζεψε.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν δραματικός, οι δύο ομάδες τα έδωσε όλα για το νικητήριο γκολ αλλά Καμίνσκι και Χιώτης διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους. Το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου βρήκε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ να συμβιβάζονται στο 0-0.

Ανόρθωση: Καμίνσκι, Δημητρίου, Μάκος, Χόλγκερσον, Νούχου, Λαΐφης, Μαϊσουράτζε, Αμπουρτζάνια (90' Μαραγκός), Εντέ, Κυριάκου (80' Κωνσταντίνου), Ίσμα

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (41' Χιώτης), Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ρίσε, Μοράις, Λάνιγκ, Γκόμες (70' Τζιμπούρ), Ναφίου (78' Ντε Βινσέντι), Εφραίμ, Σέρινταν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top