ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Δώνης στον πάγκο της ...

Ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Δώνης στον πάγκο της ...

Σήμερα στις 17:45 ο Γιώργος Δώνης θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Αλ-Χιλάλ και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αλ-Σαντ από το Κατάρ για το Champions League της Ασίας.

Η ομάδα του είναι πρώτη στον όμιλο, αλλά έχει διεξαχθεί μόλις μία αγωνιστική και στη συνέντευξή του πριν από το ματς μίλησε για αυτές τις πρώτες του μέρες στην ομάδα.

«Είναι πράγματι δύσκολο να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από την ομάδα σου μέσα σε δύο μέρες, αλλά έχω παρακολουθήσει πολλά προηγούμενα παιχνίδια και έχω παρατηρήσει τα δυνατά και αδύναμα σημεία της.

Υπάρχει ένα καλό κλίμα που βοηθάει τον καθένα να φτάσει στην επιτυχία, τουλάχιστον σύμφωνα με την εικόνα που έχω τις δύο τελευταίες μέρες.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στην αντίπαλο, την Αλ-Σαντ: «Έχω σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τον αντίπαλό μας, αφού παρακολούθησα μερικά παιχνίδια του. Έχουν παίκτες που βοηθούν την ομαδική λειτουργία».

Στο πλευρό του Γιώργου Δώνη, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ήταν ο Γιώργος Σαμαράς: «Είμαι απόλυτα έτοιμος, έχω ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε. Είναι στην ευχέρεια του προπονητή να με χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες στη διοργάνωση», ήταν μερικές από τις ατάκες του διεθνούς επιθετικού.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top