ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου από το Δασάκι της Άχνας που απεβίωσε μετά από δυστύχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου από το Δασάκι της Άχνας που απεβίωσε μετά από δυστύχημα

Απεβίωσε ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/3 εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, γύρω στις 4 το απόγευμα ο Χρήστος Γαβριήλ Σιαχτούρης, 27 χρόνων από το Δασάκι της Αχνας, απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος οδηγούσε χθες βράδυ το αυτοκίνητο του από το Αυγόρου με κατεύθυνση το σπίτι του στο Δασάκι της Αχνας, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στα χωράφια.

Λίγο πριν τις 3 σήμερα τα ξημερώματα ενημερώθηκε από περαστικό η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε εσωτερική αιμορραγία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ήταν μόνος στο αυτοκίνητο του.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα και κατά πόσον ο νεαρός έφερε ζώνη ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top