ΚΥΠΡΟΣ

Ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ και ο Ποτέ

Ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ και ο Ποτέ

Στα 332 ανήλθε ο αριθμός των τερμάτων που σημειώθηκαν στις 22 αγωνιστικές της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.Ο απολογισμός αυτός, μας δίνει ένα μέσο όρο 15,09 τερμάτων ανά αγωνιστική ενώ ο μέσος όρος επίτευξης τερμάτων ανά αγώνα ανήλθε στα 2,51.

 

Η πιο παραγωγική αγωνιστική ήταν η 13η στην οποία σημειώθηκαν 24 τέρματα. Τα λιγότερα τέρματα σημειώθηκαν στην 9η αγωνιστική, μόλις 8.

Ο δεύτερος γύρος ήταν πιο παραγωγικός από τον πρώτο γύρο. Στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές σημειώθηκαν 160 τέρματα και στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές σημειώθηκαν 172 τέρματα.

Την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος τη διαθέτει η πρωτοπόρος ομάδα του Απόλλωνα με 49 τέρματα ενώ ακολουθεί με 41 τέρματα η ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα λιγότερα τέρματα, 13, τα έχει πετύχει ο Οθέλλος Αθηαίνου ενώ 14 τέρματα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς.

Την καλύτερη άμυνα τη διαθέτει το ΑΠΟΕΛ με 13 τέρματα παθητικό ενώ τα περισσότερα τέρματα, 42, τα έχει δεχθεί η Αγία Νάπα.

Σε ατομικό επίπεδο, τα περισσότερα τέρματα, 15, τα έχει πετύχει ο Μίκαελ Ποτέ της Ομόνοιας και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Την πρώτη πεντάδα των σκόρερ συμπληρώνουν ο Ονίλο του Ερμή και ο Παπουλής του Απόλλωνα με 11 τέρματα ενώ από 9 τέρματα έχουν πετύχει ο Ανδρέας Μακρής της Ανόρθωσης και Γκιέ του Απόλλωνα.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top