ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές- Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές-  Έριξαν ντεπόζιτα νερού οι σφοδροί άνεμοι

Μετρά τις πληγές της η κοινότητα Ζυγίου της επαρχίας Λάρνακας, αφού κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, ισχυροί άνεμοι και ανεμοστρόβιλος που έπληξαν την περιοχή προκάλεσα πολλές υλικές ζημιές.

Μιλώντας στο ThemaOnline, το πρωί της Τρίτης (4/12), ο Γραμματέας του κοινοτικού συμβούλιου Ζυγίου, εξήγησε ότι από το πρωί η κοινότητα μετρά τις ζημιές της, ευτυχώς μόνο υλικές.

Ο κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ότι από τους σφοδρούς ανέμους, προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια, αφού αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον αέρα χτύπησαν σε τζάμια σπιτιών και χτύπησαν σε οχήματα.

Ακόμη ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου ντεπόζιτα και θερμοσίφωνες αποκολλήθηκαν και έπεσαν λόγω των ανέμων, ενώ παρόμοια μοίρα είχαν και δέντρα, τα οποία έπεσαν στο έδαφος προκαλώντας ζημιές.

Όπως μας είπε ο κ. Κωνσταντίνου, υπάρχουν ακόμη περιοχές στις οποίες λόγω της κακοκαιρίας, δεν έχουν ακόμη (9:00) ηλεκτροδότηση.

Πάντως, στο χώρο αναμένεται να φτάσουν συνεργεία και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για καταγραφή και επιδιόρθωση των ζημιών.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top