ΚΟΣΜΟΣ

Πήρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι της να για 'έρθουν σε επαφή' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι της να για 'έρθουν σε επαφή' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο κελί θα περάσει 120 μέρες της ζωής της 28χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής, καθώς παραδέχτηκε τις κατηγορίες που την βαραίνουν.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Clairyssa Lorenz, συνελήφθη όταν 16χρονος μαθητής ανέφερε στην Αστυνομία πως τον πήγε στην οικία της όπου έκαναν έρωτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2017, στο σπίτι της 28χρονης στο Μισούρι και στην Καλιφόρνια.

Παράλληλα, ο νεαρός ανέφερε πως ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και σε άλλα μέρη, παρά το γεγονός πως η 28χρονη γνώριζε την ηλικία του.

Η 28χρονη κατηγορήθηκε σε δυο ξεχωριστές πολιτείες πως έκανε έρωτα με τον 16χρονο μαθητή, ενώ παραδέχθηκε ενοχή στα όσα τη βαραίνουν.

Η Lorenz καταδικάστηκε σε 120 μέρες στην φυλακή, ενώ για πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκισή της θα βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top