ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Έκανε ιδιωτικό μάθημα με ναυαγοσώστη ο 6χρονος - Γιατρός και νοσηλευτές τον βοήθησαν αμέσως

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Έκανε ιδιωτικό μάθημα με ναυαγοσώστη ο 6χρονος - Γιατρός και νοσηλευτές τον βοήθησαν αμέσως

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από το απόγευμα της Πέμπτης 26/07, 6χρονο αγοράκι το οποίο έχασε τις αισθήσεις ενώ έκανε ιδιωτικό μάθημα κολύμπησης σε πισίνα στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 26/7. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο μικρός έκανε συγκεκριμένη άσκηση με σανίδα στην πισίνα, όταν σε κάποια στιγμή παρουσίασε σπασμούς και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως, το αγοράκι ανασύρθηκε εκτός της πισίνας και γιατρός μαζί με δυο νοσηλεύτριες που βρισκόταν εκεί, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως το παιδί παρουσίασε βραδύπνοια και ήταν χωρίς σφυγμούς

Αμέσως, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί των Πρώτων Βοηθειών διαπίστωσαν πως ήταν αναίσθητο, χωρίς αναπνοή και σε κατάσταση ασυστολίας.

Έκαναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (κάρπα). Όταν είχε αισθητό παλμό, τον διασωλήνωσαν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Μακάρειο Νοσοκομείου.

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον ιδιοκτήτη του κολυμβητήριου, ανέφερε πως έγιναν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μετρά.

Μας αναφέρθηκε πως ο 6χρονος έκανε ιδιωτικό μάθημα κολύμπησης με εξειδικευμένο ναυαγοσώστη και πιο συγκεκριμένα, εκείνη την στιγμή βρισκόταν πάνω σε σανίδα.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη ενώ οι ιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου ανέφεραν πως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα.

Ι.Μάντζιηπα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top