ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα αγάπης του Ροναλντίνιο: «Πονάω για την Ελλάδα μας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα αγάπης του Ροναλντίνιο: «Πονάω για την Ελλάδα μας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη συμπαράστασή του στη χώρα μας για τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά τις φονικές πυρκαγιές εξέφρασε ο Ροναλντίνιο. Δείτε το συγκινητικό ποστάρισμα που έκανε ο Βραζιλιάνος.

Την αγάπη του για τη χώρα μας και τη συμπαράστασή του στο δράμα που ζει μετά τις πυρκαγιές στην Αττική έδειξε ο Ροναλντίνιο.

Με ανάρτηση του στο instagram (γραμμένη μάλιστα στα ελληνικά) ο Βραζιλιάνος σταρ εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα και εξέφρασε τη στήριξη του στους πληγέντες.

«Πονάω για την Ελλάδα μας και την Αθήνα μας. Κουράγιο, Έλληνες αδελφοί μου. Η σκέψη και οι προσευχές μου μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top