ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… δούλεψε και για έκπληξη στο σχήμα

Το… δούλεψε και για έκπληξη στο σχήμα

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, στην προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει της βραδινής (21:30 ώρα Κύπρου) αναμέτρησης με τη Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο, στα πλαίσια των πρώτων αναμετρήσεων του β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, δούλεψε αρκετά σε διάφορα στοιχεία που θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στα παιχνίδια με την ομάδα της Βοσνίας.

Μάλιστα δε, όπως πληροφορούμαστε, ο Σωφρόνης Αυγουστή, σε σχέση με τα όσα γράφονται και ακούγονται, το δούλεψε και για να έχει έκπληξη προς τον αντίπαλο στο βασικό του σχήμα.

Σε ορισμένες προπονήσεις, με μία εξ αυτών να είναι και η τελευταία, που έγινε στο «Grbavica Stadion», ο Σωφρόνης Αυγουστή δοκίμασε και ενδεκάδα με τον Σάσα Μάρκοβιτς σε ρόλο οργανωτή.  Ο Παπουλής, ο οποίος στα παιχνίδια με τη Στούμπρας είχε αυτόν τον ρόλο πίσω από τον επιθετικό, να τοποθετείται στις δοκιμές Αυγουστή στις προπονήσεις στο «φτερό». Παράλληλα δεν αποκλείεται να μην είναι και ο Περέιρα ο εκλεκτός, όπου θεωρείται από αρκετούς, ότι θα είναι η κίνηση – ματ για τον Κύπριο τεχνικό.

Φυσικά, όλα αυτά είναι οι δοκιμές Αυγουστή και λίγη ώρα πριν την έναρξη του βραδινού αγώνα θα ξεκαθαρίσει το τι θα επιλέξει για αρχικό σχήμα ο Κύπριος τεχνικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top