ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» λέει το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για σχεδιαζόμενα κτυπήματα κατά της Αστυνομίας.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας και 41χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.  

To δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, λέγοντας ότι: «Η αίτηση είναι για αλλότριους λόγους».

Ο δεύτερος λόγος που το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση προσωποκράτησης των δύο, είναι γιατί «η αναφορά γενικά στις πληροφορίες δεν είναι ικανή να στερήσει την ελευθερία ατόμου αφού είναι αντίθετη με τις πρόνοιες του άρθρου 11 του συντάγματος».

Το δικαστήριο θεώρησε ότι, οι δύο ύποπτοι δεν συνδέονται με κανένα αδίκημα.

«Παντελώς αβάσιμο το αίτημα της Αστυνομίας» κατέληξε το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE