'Αντρική' ένταση στο Power of Love - Ο ρόλος του Κύπριου Δώρου καταλυτικός - VIDEO

'Αντρική' ένταση στο Power of Love - Ο ρόλος του Κύπριου Δώρου καταλυτικός - VIDEO

Και όμως οι άντρες στο Power of Love 'μυγιάζονται'. Ευτυχώς ο Κύπριος δεν έχει τέτοια θέματα.

Μετά τον χαρακτηρισμό της Κρητικοπούλας, η οποία αποκάλεσε άνανδρους τους άντρες και θα ήθελε να φύγουν και να έρθουν άλλοι παίκτες στο ριάλιτι, στο  επεισόδιο της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου, η Κρητικά Στέλλα προσπάθησε να τα βρει με τους άντρες πηγαίνοντας στο σπίτι τους.

Με τον Δώρο η Στέλλα έλυσε την παρεξήγηση, με τον Σωκράτη όμως δεν λύθηκε η παρεξήγηση, ο οποίος καθόταν στον κήπο μόνος του και διάβαζε ένα βιβλίο.

O Δώρος παρακίνησε τη Στέλλα να μιλήσει με τον Σωκράτη και οι δυο παίκτες μίλησαν, αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαν.

Όταν η Στέλλα αποχώρησε από το σπίτι, οι άντρες τσακώθηκαν ανά μεταξύ τους! Συγκεκριμένα ο Σωκράτης με τον Ανδρέα ήρθαν σε αντιπαράθεση κι ο λόγος; Ο Ανδρέας του είπε: «Τι κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, πήγαινε και μίλα της… Τι κάθεσαι εδώ και περιμένεις» και τότε ο Σωκράτης άρχισε να φωνάζει, ενώ ο Ανδρέας αποχώρησε από την παρέα!

https://www.youtube.com/watch?v=uuHKuWPFPjU

https://www.youtube.com/watch?v=a78b5TY2iiA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE