ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΦΟΣ: 10 εκατομμύρια σε έργα εξωραϊσμού

ΠΑΦΟΣ: 10 εκατομμύρια σε έργα εξωραϊσμού

Κατά το 2017 έχει παραχθεί έργο με την στήριξη και έγκριση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, ύψους 10 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου, η οποία ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές, τα δημαρχεία και τα κοινοτικά συμβούλια για την συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ενδεικτικά η Έπαρχος Πάφου ανέφερε πως το 2017 έγιναν στην Επαρχία Πάφου έργα εξωραϊσμού σε διάφορα χωριά, βελτιώσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά έργα, καθώς και έργα σε κοινοτικά/πολιτιστικά κτίρια.

Εξάλλου, με την ευκαιρία της λήξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Πάφος 2017, η κ. Λάμπρου συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο του ΔΣ Πάφος 2017 Δρ. Χρίστο Πατσαλίδη και την καλλιτεχνική Διευθύντρια του Οργανισμού Γεωργία Ντέτσερ αλλά και όλους τους εθελοντές για όλη την χρονιά που αποτέλεσε, όπως είπε, μια σημαντική χρονιά εκδηλώσεων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών για την Πάφο.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top