ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Με μπουφάν και ομπρέλες θα κινηθούμε - Διαβάστε τι καιρό θα κάνει παραμονές Πρωτοχρονιάς

ΚΑΙΡΟΣ: Με μπουφάν και ομπρέλες θα κινηθούμε -  Διαβάστε τι καιρό θα κάνει παραμονές Πρωτοχρονιάς

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε (29/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Το Σαββάτο 30/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα και μικρή άνοδο την Τρίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top