ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

Άκαρπες είναι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μια από τις φωτογραφίες του ισοβίτη που δόθηκαν στη δημοσιότητα με έκκληση για πληροφορίες, λήφθηκε χθες Πέμπτη (26/9) στην πατρική του οικία.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, κατά την διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος την τράβηξε ή ποιος καθόταν δίπλα του.

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στον ΑΝΤ1 :

Σε διαθεσιμότητα και οι τέσσερις δεσμοφύλακες

Μετά τη χθεσινή απόδραση ισοβίτη κατάδικου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην οικία της οικογένειας του με τη συνοδεία μελών του Τμήματος Φυλακών και της ΜΜΑΔ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, αμέλεια καθήκοντος καθώς και για τυχόν άλλες παραλείψεις/ενέργειες από τους συμμετέχοντες στη συνοδεία και/ή άλλους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, οι οποίες οδήγησαν στη δραπέτευση του ισοβίτη κατάδικου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, για διευκόλυνση της έρευνας και για λόγους δημόσιου συμφέροντος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως σύμφωνα με τη Νομοθεσία, έθεσε σε διαθεσιμότητα τους τρεις έκτακτους δεσμοφύλακες που συνόδευαν τον ισοβίτη κατάδικο και με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας εισηγήθηκε τη διαθεσιμότητα του μόνιμου μέλους του προσωπικού του Τμήματος Φυλακών και επικεφαλής της συνοδείας.

Ο Υπουργός άμεσα συγκάλεσε σύσκεψη με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών για να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα γεγονότα και τις συνθήκες που οδήγησαν στην απόδραση του ισοβίτη κατάδικου και για τις εξελίξεις των ερευνών που διεξάγονται για τη σύλληψη του δραπέτη.

Καταληκτικά ο Υπουργός τόνισε εμφαντικά τόσο στον Αρχηγό της Αστυνομίας, όσο και στον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, ότι στο παρόν στάδιο πρωταρχικός στόχος είναι η σύλληψη του ισοβίτη κατάδικου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ελεύθεροι με όρους Νεκτάριος και Πορφύριος – Η νέα ημερομηνία της διαδικασίας

• Απαντά στις αντιδράσεις για το σχολείο με τους παραβατικούς μαθητές το Υπ. Παιδείας

• Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του Θανάση Νικολάου - Η μάχη με τη Νομική Υπηρεσία, η «καλοσύνη» της Αστυνομίας και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top