ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος στο The Voice 2 – Πέθανε ο τετραπληγικός πατέρας της Κύπριας διαγωνιζόμενης

Βαρύ πένθος στο The Voice 2 – Πέθανε ο τετραπληγικός πατέρας της Κύπριας διαγωνιζόμενης

Είναι ένα κοριτσάκι γεμάτο φρεσκάδα και ταλέντο, ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, βίωσε αρκετές δυσκολίες, από τα πειράγματα συμμαθητών της για την καταγωγή της μητέρας της, όπως η ίδια αποκάλυψε, μέχρι το πρόβλημα με την αναπηρία του πατέρα της. Εκεί που η ζωή άρχισε να χαμογελάει στην 16χρονη Κυριακή Παντελίδου, η οποία κέρδισε την πρόκριση για τα live του The Voice 2, η μοίρα της έπαιξε ένα νέο άσχημο παιχνίδι.

Θαύμαζε τον πατέρα της, για τη δύναμη της ψυχής του και τον τρόπο που αντιμετώπιζε την αναπηρία του. Ο Βασίλης Παντελίδου, είχε υποστεί κάταγμα αυχένα στα 18 του χρόνια, όταν πραγματοποίησε μία άτυχη βουτιά στη θάλασσα, ενώ υπηρετούσε ακόμη ως στρατιώτης.

Η μικρή Κυριακή, μιλούσε με τόση περηφάνια στο casting του The Voice 2 για τον πατέρα της και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρεθεί δίπλα της στην πρώτη ακρόαση της στην Αθήνα, της είχε υποσχεθεί ότι θα είναι εκεί εάν περάσει στα live.

Η Κυριακή πέρασε και άρχισε να βλέπει το όνειρο της να γίνεται πραγματικότητα, δυστυχώς όμως ο πατέρας της δεν θα την συνοδεύσει στις live εμφανίσεις της που θα ακολουθήσουν.

Χτες ο Βασίλης Παντελίδου έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 48 ετών, από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δείτε τι είχε πει η ίδια η μικρή Κυριακή για τον πατέρα της στις ακροάσεις του The Voice 2.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top