ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντρέας ο Πάχνας αν ήταν Αρχιεπίσκοπος θα λιθοβολούσε λέει τον Πιτσιλλίδη – Έμεινε με το στόμα ανοικτό η Γωγώ (Βίντεο)

Ο Αντρέας ο Πάχνας αν ήταν Αρχιεπίσκοπος θα λιθοβολούσε λέει τον Πιτσιλλίδη – Έμεινε με το στόμα ανοικτό η Γωγώ (Βίντεο)

O δημοκρατικός τηλεθεατής βγήκε στο τηλέφωνο της εκπομπής «Ανοιχτή Γραμμή» και δήλωσε χωρίς κανένα ένα δισταγμό ότι αν είχε την τιμή του Αρχιεπισκοπικού αξιώματος, θα λιθοβολούσε τον θεολόγο Αντρέα Πιτσιλλίδη.

Ο τηλεθεατής, ο οποίος μάλιστα συστήθηκε κανονικά με το όνομα του, αφού διερωτήθηκε γιατί, κατά την άποψη του, ο θεολόγος επιδεικνύει τόση έχθρα απέναντι στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου,  δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα δίσταζε αν ήταν στη θέση του Μακαριότατου να έπαιρνε τον Πιτσιλλίδη στην Αρχιεπισκοπή για να τον λιθοβολήσουν.

Η παρουσιάστρια, Γωγώ Αλεξανδρινού έμεινε με το στόμα ανοικτό, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άκουγε τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις και απειλές, να βγαίνουν από το στόμα ενός ανθρώπου, εν έτη 2015.

Μάλιστα τον κάλεσε να επαναλάβει για να βεβαιωθεί ότι άκουσε καλά

«Έχετε πει ότι αν ήσασταν Αρχιεπίσκοπος θα λιθοβολούσατε τον κύριο Πιτσιλλίδη;», ρώτησε η Γωγώ.

«Ναι να το εισηγηθώ», ξεκαθάρισε εκείνος, εμμένοντας στην θέση του.

«Κατανοείτε τι λέτε, είμαστε στο 2015 θα τον πάρετε να τον λιθοβολήσουν;», συνέχισε η παρουσιάστρια, με τον τηλεθεατή να δικαιολογεί την θέση του, υποστηρίζοντας ότι αυτό αξίζει τον Πιτσιλλίδη που καταφέρεται εναντίον του Αρχιεπισκόπου, μιλώντας για γουμάδες της μάνας του εκπροσώπου της Εκκλησίας, τον οποίο θα πρέπει, όπως είπε, να σέβεται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top