ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας εργάστηκαν με σύνεση

Σιζόπουλος: Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας εργάστηκαν με σύνεση

Όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση εργάστηκαν εποικοδομητικά και με σύνεση ώστε να συμβάλουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην ενίσχυση του αξιόμαχου και της αναβάθμισης της μαχητικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρίνος Σιζόπουλος.


Στη δήλωση μετά την τελευταία συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας της παρούσας θητείας του νομοθετικού σώματος ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε ότι στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς όπως τα επιδόματα των εθνοφρουρών, τα επιδόματα όσων φοιτούν στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας, είτε ως αξιωματικοί, είτε ως υπαξιωματικοί, και η αναβάθμιση των υπαξιωματικών 3τους φοίτησης.
 
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτά τα θέματα θα συζητηθούν και θα επιλυθούν κατά την επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.
 
Ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε και σε διάφορα φαινόμενα τα οποία παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχετίζονται με τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, όπως είπε προσθέτοντας ότι αυτά αφορούν το όψιμο ενδιαφέρον από Βουλευτές, οργανώσεις ή και κόμματα για την επίλυση προβλημάτων της Εθνικής Φρουράς, που για 5 ολόκληρα χρόνια δεν είχαν καμία εμπλοκή ή συμμετοχή, δεν κατέθεσαν καμία πρόταση στην Επιτροπή Άμυνας που να δηλώνει στόχο στην επίλυση αυτών των προβλημάτων ή τη φυγοστρατία και τα συνεπακόλουθα της.
 
Απέδωσε το όψιμο ενδιαφέρον στην ανάγκη που έχουν να παρουσιάσουν κάτι προς λαϊκισμό με την παραπληροφόρηση των πολιτών
 
Ο κ. Σιζόπουλος ως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ διαβεβαίωσε ότι όπως στο παρελθόν οι Βουλευτές και τα στελέχη της ΕΔΕΚ εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και αξιοπιστία για να ενισχυθεί το αξιόμαχο της Εθνικής Φρουράς και η αποτρεπτική αμυντική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό θα συνεχίσουν και στο μέλλον.
 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top