ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Γύρισαν την πλάτη στα 180€ πτυχιούχοι-άνεργοι - Λήγει σήμερα η υποβολή αιτήσεων

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Γύρισαν την πλάτη στα 180€ πτυχιούχοι-άνεργοι - Λήγει σήμερα η υποβολή αιτήσεων

Λήγει απόψε (Πέμπτη 15/4) η υποβολή αιτήσεων που αφορά τους άνεργους πτυχιούχους που θα επιθυμούσαν να εργαστούν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα ανήμερα των εκλογών (Κυριακή 30/5).

Όπως είχε εξαγγελθεί μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών (Τμήμα Εκλογών) πέριξ των 1000 θέσεων εργασίας που αφορούν άνεργους-πτυχιούχους είχαν ανοιχθεί με σκοπό να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του προγράμματος και ο καταρτισμός των εκλογικών κέντρων.

Οι 1000 που θα επιλεγόντουσαν θα είχαν την ευκαιρία να αμειφθούν με το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 180€ παρέχοντας τις υπηρεσίες τους όπου και όπως υπήρξε ανάγκη.

Όπως διαφαίνεται όμως, μόλις λίγες ώρες πριν τη λήξη της υποβολής αιτήσεων το ενδιαφέρον που επέδειξαν άνεργοι-πτυχιούχοι ήταν μικρότερο του αναμενομένου.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην έχουν συμπληρωθεί οι αιτήσεις για τον αριθμό των θέσεων, αλλά μόλις λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θέσεων εργασίας που ψάχνει ακόμα κάτοχο.

Εάν είστε λοιπόν άνεργος πτυχιούχος (κάτι που θα επιβεβαιώνεται από το Τμήμα Εργασίας του αντίστοιχου υπουργείου) προλαβαίνετε ακόμη να προχωρήσετε στην υποβολή αίτησης για εργασία την Κυριακή των Βουλευτικών Εκλογών στην ιστοσελίδα aps.elections.moi.gov.cy.

.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top