ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα

Την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίων και Λυκείων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).


 
Το Υπουργείο Παιδείας, σε συνέχεια εγκυκλίων του Υπουργείου με θέμα «Αθλητικά Τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου – Αιτήσεις, κριτήρια, τρόπος αξιολόγησης» στις 9 Φεβρουαρίου 2021 (ypp11826 Λυκείων και ypp11816 Γυμνασίων), ανακοίνωσε σήμερα την παράταση υποβολής αιτήσεων καθώς και της προσκόμισης δικαιολογητικών για αθλητικές διακρίσεις, που αποκτήθηκαν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, για τον Γυμνασιακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή,14 Μαΐου 2021, στα Γυμνάσια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα.
 
Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.
 
Για τον Λυκειακό Κύκλο αιτήσεις εισδοχής στα Αθλητικά Τμήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, στα Λύκεια στα οποία στεγάζονται τα Αθλητικά Τμήματα. Δικαιολογητικά αθλητικών διακρίσεων που θα αποκτηθούν μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021.
 
Όλες οι σχετικές πληροφορίες έχουν είδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Φυσικής Αγωγής (http://fysam.schools.ac.cy/index.php/el/enimerosi).

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top