ΠΑΡΑ-THEMA

Επικές ατάκες βουλευτών για σενάρια αναβολής εκλογών – «Δεν θα το αντέξω» «Παναγία μου όχι εν μινίσκω ούτε μέρα βουλευτής παραπάνω»

Επικές ατάκες βουλευτών για σενάρια αναβολής εκλογών – «Δεν θα το αντέξω» «Παναγία μου όχι εν μινίσκω ούτε μέρα βουλευτής παραπάνω»

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για σενάριο αναβολής των βουλευτικών εκλογών και ότι το θέμα θα τεθεί στη Σύσκεψη Αρχηγών των κομμάτων εξαιτίας κυρίως της πανδημίας και των προβλημάτων που θα επιφέρει στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας.

Με το καλημέρα σας σήμερα οι Βουλευτές ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης σε πηγαδάκια.

Μάλιστα η πιο τολμηρή της παρέας Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν δίστασε να ρωτήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα μέχρι τον Υπουργό Εσωτερικών αλλά και τον Νικόλα Παπαδόπουλο αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο χωρίς ωστόσο να παίρνει απάντηση.

Ο κάθε βουλευτής για το θέμα φαίνεται να είχε τις δικές του έγνοιες.

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα το αντέξω»

Γιώργος Περδίκης: «Παναγία μου όχι εν μινίσκω ούτε μέρα βουλευτής παραπάνω»

Και με την κυρία Χαραλαμπίδου να προσπαθεί να βγάλει άκρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στο σενάριο είναι οι εκλογές να μεταφερθούν για το Σεπτέμβριο που θα είναι εμβολιασμένη μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και άρα η επιδημιολογική εικόνα θα είναι σαφώς καλύτερη από τη σημερινή. Η ιδέα για χρήση κινητής κάλπης που θα εξυπηρετήσει άτομα θετικά στον ιό ή άτομα που βρίσκονται σε περιορισμό φαίνεται να αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό.

Στην περίπτωση που ισχύσει η αναβολή, τότε η Βουλή θα ολοκληρώσει τις εργασίες της κανονικά στις 15 Ιουλίου όπως κάθε χρόνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top