ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κορωνοεξώδικα σε πολίτες και υποστατικά για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Κορωνοεξώδικα σε πολίτες και υποστατικά για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 166 καταγγελίες πολιτών και 8 ιδιοκτητών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, τις τελευταίες 24 ώρες που ολοκληρώθηκαν στις 06:00 σήμερα, η Δύναμη διενήργησε 10.919 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2.343 έλεγχοι και έγιναν 50 καταγγελίες πολιτών και 1 ιδιοκτήτη υποστατικού, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 2.817 έλεγχοι και έγιναν 67 καταγγελίες πολιτών και 2 ιδιοκτητών υποστατικών, ενώ στην Λάρνακα έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών και 2 ιδιοκτητών υποστατικών έπειτα από 1.499 ελέγχους.
 
Στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.297 έλεγχο και καταγγέλθηκαν 13 πολίτες, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.370 έλεγχοι με 24 καταγγελίες πολιτών και 3 ιδιοκτητών υποστατικών, στη Μόρφου έγιναν 815 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τέλος, η Τροχαία διενήργησε συνολικά 778 ελέγχους με 6 καταγγελίες πολιτών.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top