LIFESTYLE

Χωρισμός βόμβα : Ηλιάνα και Snik... τέλος

Χωρισμός βόμβα : Ηλιάνα και Snik... τέλος

Όσο θόρυβο έκανε η γνωστοποίηση της σχέσης τους άλλο τόσο αθόρυβα προσπαθούν να περάσουν τον χωρισμό τους. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, o Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μου, που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik δεν ήταν τόσο ονειρεμένη. Οι καυγάδες κατά συχνά χρονικά διαστήματα έδιναν και έπαιρναν αλλά οι δυο τους πάντα τα έβρισκαν. Το μοντέλο ήταν αυτό που έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις.

Κάποια στιγμή, όμως, η υπομονή φαίνεται πως έχει τα όριά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ηλιάνα πάνω από ένα μήνα τώρα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός νέου σπιτιού. Θα αφήσει πίσω της όπως φαίνεται τη μεζονέτα των ολυμπιακών διαστάσεων που είχε φτιάξει με τον άλλοτε σύντροφό της.Αυτή την περίοδο η αναζήτηση, βέβαια, έχει λίγο παγώσει καθώς η μητέρα του μοντέλου βρίσκεται στην Αθήνα και μένει μαζί της.

Κρίμα θα πούμε εμείς, γιατί αυτό το ζευγάρι μπορεί να διέφερε σε πολλά πράγματα αλλά φαινόταν ταυτόχρονα να έχει τόσα κοινά και να είναι πολύ, πολύ αγαπημένο!

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα, όποια απόφαση κι αν πάρουν! Και για να προλάβω κάποιους που θα βιαστούν να μιλήσουν θα πω... Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

ΠΗΓΗ: youweekly

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top