ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία σε βάρος του Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου Κύπριου

Νέα καταγγελία σε βάρος του Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου Κύπριου

Μία νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη είδε το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αυτή τη φορά αφορά σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να έλαβε χώρα το 2012-2013 (13 Φεβρουαρίου) σε βάρος 15χρονου τότε στην Κύπρο.

Ο νεαρός πήγε σε θέατρο στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσει παράσταση που σκηνοθετούσε ο κ. Λιγνάδης.

Σύμφωνα με την καταγγελία είχε καθίσει στην τρίτη σειρά των καθισμάτων και στη διάρκεια της παράστασης ένιωσε πως ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης να τον κοιτούσε έντονα. 

Ο σκηνοθέτης του πρότεινε να πάνε σε χώρο του θεάτρου στον οποίο τελικά πήγαν μαζί. Όπως καταγγέλλει ο 23χρονος ήταν ένας πολύ σκοτεινός χώρος με μία μόνο λάμπα όπου ο κ. Λιγνάδης φέρεται να του μιλούσε για την Τέχνη και του είπε πως πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ηθοποιός αν θέλει να έρθει κοντά του. 

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα ο νεαρός Κύπριος:

«Με πήγε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και μού είπε να μού κάνει μασάζ»

Όπως είπε ο 23χρονος που λάτρευε το θέατρο, στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 πήγε στο θέατρο για να δει την παράσταση που σκηνοθετούσε ο κ. Λιγνάδης. Καθόταν στην τρίτη σειρά, όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να τον κοιτάζει επίμονα. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να παρακολουθεί το έργο.

Όταν τελείωσε η παράσταση και φεύγοντας από τον χώρο, ένιωσε ένα άγγιγμα στον ώμο. Γυρίζοντας να δει ποιος είναι, είδε τον κ. Λιγνάδη τον οποίο δε γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο γνωστός ηθοποιός του συστήθηκε και του είπε ότι είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης. Το παιδί ενθουσιάστηκε αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε κάποιον γνωστό σκηνοθέτη από κοντά. 

Ο κ. Λιγνάδης τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, του πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος για να μιλήσουν. Το μόνο που θυμάται είναι ότι ήταν ένας σκοτεινός χώρος με ελάχιστο φως, χώρος που κατά πληροφορίες, είχε παραχωρηθεί προσωρινά για διαμονή από το θέατρο στον κ. Λιγνάδη.

Εκεί ο σκηνοθέτης φέρεται να του είπε ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ηθοποιός και ότι θα τον βοηθούσε να κάνει σημαντικές γνωριμίες. Η κατάσταση, όμως, δεν άργησε να ξεφύγει: ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να ζήτησε από τον 15χρονο να τού κάνει μασάζ γιατί φαινόταν «σφιγμένος» και στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top