LIFESTYLE

Στο MasterChef κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία και κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία

Στο MasterChef κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία και κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία

Μια ακόμα ψηφοφορία για τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού αλλά σε αρκετά φιλική ατμόσφαιρα, διεξάγεται στην κουζίνα του MasterChef 5.

Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας χάσει από τον Τζιοβάνι Σκαράτζι στη δοκιμασία ασυλίας follow the chef, θα βρεθούν άλλοι δύο παίκτες, έτοιμοι, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους, να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα.

Η θεματολογία της εβδομάδας στην ασιατική κουζίνα συνεχίζεται, και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τον Γιώργο Βενιέρη. Ο Ιωάννης, έχοντας δοκιμάσει άπειρες φορές τα πασίγνωστα bao buns του chef Βενιέρη, νιώθει πιο σίγουρος για τη δοκιμασία και με συναισθήματα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, παίρνει τη θέση του στον τελευταίο πάγκο.

Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό, που ο εξώστης δεν επεμβαίνει χωρίς λόγο. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο οριακός χρόνος, που έχουν τα παιδιά στη διάθεσή τους, μπορεί να χαθεί σε άσκοπες κουβέντες. Κάποιοι προβλέπουν το αποτέλεσμα, γεγονός που δεν αρέσει σε όλους, όμως το να ερμηνεύουν ρεαλιστικά τις εμφανείς αστοχίες στα πιάτα κάποιων από τους τρεις υποψήφιους, είναι αναπόφευκτο. Η μέρα στην κουζίνα κλείνει με δάκρυα και βουβά βλέμματα από τον εξώστη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top