LIFESTYLE

Survivor: Αποχώρησε μετά τον πανικό που προκάλεσε - BINTEO

Survivor: Αποχώρησε μετά τον πανικό που προκάλεσε - BINTEO

Survivor - Δεν κατάφερε να πείσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελένη Χαμπέρη διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με δυο να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε κι η Μαριάνθη Κάσδαγλη από την κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη. H ίδια δεν ήταν από τις πιο αγαπημένες παίκτριες της κόκκινης ομάδας και νωρίτερα είχε τσακωθεί άγρια με τη Νικολέττα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος μόνο ο Τριαντάφυλλος την φίλησε ενώ οι υπόλοιποι αγκάλιαζαν την Ελένη Χαμπέρη. Στην συνέχεια χαιρέτησε μόνη της τους πρώην συμπαίκτες της.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top