ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Σταμάτησαν βαν και βρήκαν πίσω 9 καθισμένα πρόσωπα- «Τσίμπησαν» από ένα 300αρι και δεν ήταν οι μόνοι

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Σταμάτησαν βαν και βρήκαν πίσω 9 καθισμένα πρόσωπα- «Τσίμπησαν» από ένα 300αρι και δεν ήταν οι μόνοι

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων κατά τη διάρκεια τροχονομικών και άλλων ελέγχων, που πραγματοποίησαν χθες και σήμερα το πρωί, προέβηκαν σε 15 συνολικά καταγγελίες προσώπων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, ενώ διενεργούσαν έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα τύπου βαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός, άνδρας ηλικίας 27 ετών, οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το όχημά του δεν είχε άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/2020. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, στο πίσω μέρος του οχήματος εντοπίστηκαν εννέα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν καθήμενα στο πάτωμα.

Και οι δέκα καταγγέλθηκαν εξωδίκως για αδικήματα που αφορούσαν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο. Ακολούθως, ο 27χρονος οδηγός και το όχημά του, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού για συνέχιση των εξετάσεων.

Εξάλλου, σε έλεγχο που διενεργήθηκε γύρω στις 8.25 το πρωί σήμερα, σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και οδηγούσε 20χρονος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν συνολικά πέντε πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είχαν αποστείλει σχετικό μήνυμα διακίνησης για έγκριση, κατά την ώρα που τους έγινε σήμα από τα μέλη  της Αστυνομίας να σταματήσουν για έλεγχο.

Και οι πέντε καταγγέλθηκαν εξωδίκως για αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top