LIFESTYLE

Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» της… Megaλης επιστροφής της Μενεγάκη – Όλο το παρασκήνιο

Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» της… Megaλης επιστροφής της Μενεγάκη – Όλο το παρασκήνιο

Μπορεί η ίδια διατηρεί «σιγήν ιχθύος», ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για νέο κύκλο επαφών της διάσημης παρουσιάστριας με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, όλοι μιλούν για ένα «προσυμφωνημένο» deal που έχει ήδη κλειδώσει χωρίς να είναι ακόμα επίσημο.

Μάλιστα, η έλευση της Ελένης Μενεγάκη δεν θα σφραγιστεί με ένα τυπικό συμβόλαιο με προτάσεις ανά project, αλλά ουσιαστικά για μια «λευκή επιταγή» που δίνει ο σταθμός στη βασίλισσα της μικρής οθόνης ώστε να βγάλει στον αέρα ξανά την εκπομπή της. Αλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη δεν διέψευσε στιγμή πως θα επέστρεφε για να κάνει ακριβώς αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στην ελληνική τηλεόραση, δηλαδή ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει τις επαφές με την Ελένη Μενεγάκη, παρόλο που είναι κοινό μυστικό στους δημοσιογραφικούς κύκλους πως η διάσημη παρουσιάστρια έχει σχεδόν επιλέξει τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Πηγές πάντως αναφέρουν πως είναι «θέμα χρόνου» να κλειστεί η συμφωνία, δεδομένου πως το MEGA ήδη έχει κάνει κινήσεις σχεδιασμού για τη νέα τηλεοπτική χρονιά με ηχηρές μεταγραφές που θα μπορέσουν να στηρίξουν ένα τηλεοπτικό μεγαθήριο όπως η Ελένη Μενεγάκη.

Το ιδιαίτερο στοιχείο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το ενδιαφέρον του MEGA δεν στοχεύει μόνο στα νούμερα τηλεθέασης, που σε κάθε περίπτωση θα είναι, αν μη τι άλλο, αξιοπρεπή δεδομένης της δυναμικής της επιστροφής, αλλά στο διαφημιστικό πακέτο που φέρνει μαζί της η Ελένη Μενεγάκη. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η «Ελένη» ήταν μια διαφημιστική πηγή «ρευστού» για τον Alpha, παρά το «χρυσό συμβόλαιο» που είχε εξασφαλίσει η διάσημη παρουσιάστρια από την εποχή της διοίκησης του σταθμού από την πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά.

Η Δανάη

Φυσικά, μια τέτοιου μεγέθους επιστροφή δημιουργεί ντόμινο μετακινήσεων εντός σταθμού. Πιθανότερο «θύμα» της έλευσης αυτής είναι και το «Πάμε Δανάη» με την πρωτοεμφανιζόμενη Δανάη Μπάρκα, που όλα δείχνουν πως θα αφήσει τον καθημερινό στίβο και θα μεταφερθεί πιθανότατα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μάλιστα, η πρώτη κρούση για μετακίνησή της σε άλλη ζώνη και υπό νέες συνθήκες την ερχόμενη σεζόν πιθανότατα να έχει γίνει ήδη. Αλλωστε, θα ήταν λάθος κίνηση το MEGA να χάσει από το δυναμικό του ένα τόσο πολυδιαφημισμένο νέο πρόσωπο, που αν μη τι άλλο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ασχέτως με το απαιτητικό σκηνικό ανταγωνισμού.

Προς το παρόν, βέβαια, ο μόνος που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Η διάσημη παρουσιάστρια έχει καθημερινή παρουσία στα social media, αποδεικνύοντας πως η διαχρονική σχέση της με τους τηλεθεατές και σε γενικές γραμμές το κοινό είναι αδιάκοπη, με τεράστιους αριθμούς να αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Την ίδια στιγμή, οι εμπορικές της συνεργασίες δεν έχουν διακοπεί, αφού μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram κλήρωσε μέχρι και ένα αυτοκίνητο! Τι άλλο επιθυμεί ένας νεοσύστατος σταθμός όπως το MEGA στη σημερινή του μορφή;

«Δεν ξέρω»

Πάντως, η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, που φυσικά είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής της επιστροφής, με την Ελένη Μενεγάκη να δηλώνει: «Σε ό,τι αφορά τη δουλειά, δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω απ’ όσα σας είπα την 1η Ιουλίου που σας χαιρέτησα. Ηξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω, ολόκληρη! Το τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Οπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση. Ετσι στο πόδι δεν απαντάω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top