ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει η Κυβέρνηση βανδαλισμό στο τζαμί της Επισκοπής Λεμεσού

Καταδικάζει η Κυβέρνηση βανδαλισμό στο τζαμί της Επισκοπής Λεμεσού

Την αντίδραση της Κυβέρνησης προκάλεσε περιστατικό που σημειώθηκε στην Επισκοπή Λεμεσού, όπου άγνωστοι έγραψαν, με μπλε μπογιά, συνθήματα και σχεδίασαν ελληνικές σημαίες και σταυρούς στους τοίχους του τζαμιού της περιοχής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναφέρει ότι η Κυβέρνηση καταδικάζει «έντονα και ανεπιφύλακτα τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων ανεγκέφαλων οι οποίοι με την πρόφαση του δήθεν πατριωτισμού, προσβάλλουν θρησκευτικούς χώρους λατρείας, αλλά και την ίδια την έννοια του πατριωτισμού που μας έχουν διδάξει οι ένδοξοι ήρωες μας, που τιμούσαν και προστάτευαν την πατρίδα προτάσσοντας τις αρχές και τα ιδεώδη τους και όχι τραμπουκισμούς».

«Κακόβουλες ενέργειες, όπως αυτές, δεν συμβάλλουν με κανένα τρόπο στη δημιουργία του σωστού κλίματος που επιδιώκουμε στη προσπάθεια μας για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού και επανένωσης της πατρίδας μας», προσθέτει.

Η Κυβέρνηση, καταλήγει ο κ. Κούσιος, δεν θα επιδείξει καμιά απολύτως ανοχή σε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, «που στην ουσία πλήττουν την ίδια τη χώρα, αλλά και το αγωνιστικό και γνήσια πατριωτικό πνεύμα που διακρίνει και ανέκαθεν διέκρινε τον Κυπριακό Ελληνισμό».

Η υπόθεση καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία, η οποία εξετάζει κλειστά κυκλώματα και άλλες μαρτυρίες ώστε να φτάσει στους δράστες της ενέργειας αυτής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top